Email fra en læser

21-11-2020

Gennem mange år har jeg altid sagt og skrevet, når Grønland talte om selvstændighed, det er en urealistisk drøm, det er at putte den Grønlandske befolkning blår i Øjnene.
Hvordan kan de politiske landstingsmedlemmer blive ved med at tale om løsrivelse. De politiske rådgiver og andre må da fortælde dem, at det de skal gøre befolkningen klart, er at de gamle politiker har kørt et helt klar forkert politik ved at bilde alle ind, at bare vi kan løsrive os fra Danmark kommer det hele til at køre på vores præmisser fremover, jeg syntes at man skulle sadle hesten om, komme i gang med at have dansk som første sprog i skolerne, engelsk eller grønlandsk som andet sprog.
Hvorfor kommer jeg nu igen igen ind på dette.
Jeg er lige blevet færdig med en god bog, jeg har altid læst meget om Grønland og Danmarks besættelse, og fik for en uge siden igen en en bog jeg næsten ikke kunne slippe.
"Uden mandat", en biografi om Henrik Kauffmann, på side 460, står det helt klart, at grønland bliver aldrig et selvstændigt land. Danmark har aldrig haft og får aldrig mulighed for at omstøde artikel X og USA vil overtage den dag at Grønland ophæver rigsfællesskabet