Email fra en læser

07-03-2021

Undskyld, men hvad sker der i hoved på Vittus. Igen igen skal vi høre om selvstændighed. Er det ganske umuligt for de Grønlandske politikkere at forstå, at de bare kan henvende sig til Danmark og sige de vil have ophævet rigsfællesskabet, jeg er sikker på at deres ønske vil blive honoreret. Der efter skal de ikke hjemtage noget som helst, de kan bare bygge det op som de vil have i deres land.
Jeg syntes efterhånden de ( undskyld, pisser på Danmark ) som for tiden bruger meget tid på at finde ud af at udbygge mange tjenester som koster den Danske stat utrolig mange penge, ud over det årlige blok tilskud.
Hvorfor kan man ikke bare arbejde for at befolkningen får gode leve forhold, gode boligforhold, bliver veluddannede sørger for at Grønland og Danmark har et godt forhold og være lykkelige og tilfredse med at være en del af Danmark, med alle de goder som det nu en gang giver, i stedet for at sætte mærkelige tanker i hoved på de unge mennesker, som måske får den opfattelse at alt bliver bedre bare vi bliver fri fra Danmark, for jeg tror, at inderst inde ved de ældre godt, at hvis de løsriver sig fra Danmark, kan det meget vel blive til noget der måske ikke bliver bedre