Kamikposten - Sermitsiaq.ag giver spalteplads til en russisk KGB-trold

Sermitsiaq.ag giver spalteplads til en russisk KGB-trold

09-05-2023

Der huserer en ivrig debattør med daglige kommentarer i sermitsiaq.ag-s debatside. Han kalder sig ”Abel Christiansen”.
Han er modstander af alt, der er dansk, og sviner de danske kommentatorer til i stærke vendinger. Han forsøger at så splid mellem Grønland og Danmark
Hvem er han? Det er ikke til finde ud af, og hvorfor får han lov at optræde på sermitsiaq .ag?
Det sidste spørgsmål må sermitsiaq.ag svare på.
Det første spørgsmål har Kamikposten fundet svaret på, men læs først denne tekst, skrevet af ”Abel Christiansen”:
Citat
Thomas Vejrlig er med et meget positiv indstillet over for groenlaendere, efter i lang tid at have opfoert sig som koloniherre.
Debat Geniet Henrik tegner igen og igen et billede af sine, i forhold til sin egen forherligede gudskabte skikkelse og hjerne, kaere primitive undersaatter groenlaenderne han nu mener er opkogte suaasat kokke i 'Rigsfaelleskabet'.
Han roser ogsaa gade krydset IA Olsvig, med omgangskreds i boerneglade dansk og faeroe inspirerede kumpaner.
Inuit har, fra tidernes morgen afvist lumre Egede og hans sygdoms spredende besaetning af kongens straffe fanger, som 'realiserede' danskernes droemme om en koloni 'Groenland', fordi de var fabriks arbejdere i kongens olie raffinaderi i Nuuks gamle havn, danskernes for evigt kaereste og elskeligste 'kolonihavn': 'beviset' for deres gudskabte overherredoemme!
Inuit var aldrig vaeret underlagt hverken HE's eller kongens forsoeg paa styring. De sparkede dem langt vaek, da HE fysisk ville spaerre inde og, foersoegte paa at faengsle Inuit boern og unge fordi de grinende afviste hans krav om, at de skulle bede med 'Fadervor', morgen og aften, hver dag.
Vejrum og Lund er psykisk bundet af over-overbevisningen om at de, og alle danskerne, altid har styret Inuit - dengang - og i dag. De har som alle danskere storhedsvanvid, der blandt meget andet, viser sig ved at psykisk paavirkede Thomas i sin vanvid 'skriver' om Monroe doktrinen, Nord Korea, Kina og Sovjet midt i sin vanvittige genarie droem om at vise lille DK som 'koloniherskende stormagt' for resten af verden og isaer overfor USA og skoere Trump.
Puerto Rico har altid vaeret et stort problem barn for USA, og er derfor for al fremtid genstand for saer lovgivning og -behandling.
Saa enkel er situationen: I har problemer med Inuit. Vi har overhovedet ingen problemer med jer.
Citat slut

Det er ikke sikkert, at du har tænkt over det. Jeg lagde først mærke til det i dag. Og ”Abel Christiansen” opdager det først, hvis han læser dette.
Han skriver på et tastatur uden danske bogstaver. Han er en russisk KGB trold, der skal skabe uvilje i Grønland mod Danmark.